Ontdek wat een wandelcoach voor u kan betekenen

Bent u benieuwd naar wat een wandelcoach voor u kan betekenen? Wandelcoachen is simpelweg buiten in een groene omgeving gaan wandelen en praten over de zaken die u bezighouden. De groene omgeving helpt om meerdere redenen. Groen kalmeert. De problemen van alledag vallen van u af. Daarnaast is wandelen in de natuur een pure weldaad. Lees verder om mijn aanpak als wandelcoach te ontdekken.

Lees meer

Mijn aanpak als wandelcoach

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om mijn werkwijze toe te lichten. Ik vraag voor deze intake geen vergoeding. Tijdens deze intake neem ik ruimschoots de tijd om de problematiek in grote lijnen helder te krijgen. Als het klikt tussen ons, maken we afspraken over het te volgen traject. Vaak blijkt dat de mensen die voor persoonlijke coaching kiezen, te maken hebben met meerdere probleem- of aandachtsgebieden. Dit maakt dat mijn aanpak daar ook op gericht is. Al wandelend in het bos ziet u hoe de natuur werkt. Daar zit veel lering in. Wandelen is bewegen. Bewegen betekent veranderen. En verandering is wat u nodig heeft.

Analyse en situatieschets

We starten met het uiteenrafelen van uw situatie, waardoor inzicht en overzicht ontstaan. Ik leg onze bevindingen vast in een Situatieschets, de basis voor ons traject.

Dromen en wensen formuleren

In deze fase droomt u groot en formuleren we uw ambities. Hier leggen we de fundamenten voor de gewenste veranderingen in uw leven.

Actie en energie

Deze fase staat in het teken van doen: keuzes maken, drempels overwinnen en oude patronen doorbreken. De vrijgekomen energie zet u om in actie richting uw doelen.

Afronding en reflectie

Na 3 tot 6 maanden blikken we terug en vieren uw successen. Met nieuwe inzichten en een gevoel van voldoening gaat u zelfstandig verder op uw pad.