Laat uw burnout op een prettige wijze behandelen

Bent u op zoek naar een burnout behandeling waar u zich prettig, comfortabel en begrepen bij voelt? Maak dan een afspraak met Victoria Vitae. Mijn uitgangspunt is vertrouwen. Ik vertrouw in wat u bent, kunt en laat zien. Mensen in een burnout-situatie hebben behoefte aan begrip, hulp en steun. Dit zijn vaak juist de sterken, die een burnout doorstaan. De mensen waar anderen altijd op bouwen en vertrouwen. Met andere woorden: deze mensen hebben enorm veel kracht in zich. Maar die kracht is afgezwakt, omdat men bijvoorbeeld moeite heeft met grenzen te stellen. Met mijn burnout behandeling wil ik u hierbij helpen.

Lees meer

Ontdek de insteek van de behandeling

De insteek van mijn behandeling is om mensen opnieuw te laten genieten, niets moeten en beleven hoe het is om vriendelijk voor zichzelf te zijn in een rustige ambiance en omgeving. Ik zet de waarde van ontspannen graag centraal. Daarnaast krijgt u inzicht in uzelf: Hoe bent u in deze burnout beland en hoe kijkt u er zelf tegenaan? We werken samen naar een wensenpakketje, dat we samen opstellen, en niet alleen met betrekking tot werk. Deze holistische aanpak heeft als sterkte dat we op meerdere levensgebieden werken. Daardoor geeft mijn behandeling een hogere kans op een blijvende positieve verandering.

Dit is het doel van de behandeling

We kunnen uw traject afronden wanneer u keuzes heeft gemaakt en klaar bent om aan de slag te gaan om uw wensen op de diverse gebieden te realiseren. U moet qua werk in ieder geval zover zijn, dat u weer met een opgeladen accu aan het werk kunt in de richting die u heeft gekozen. Als u dit wenst, kan ik u na afronding van dit traject ook individuele begeleiding geven. Met behulp van deze aanpak is het in de meeste gevallen haalbaar om mensen naar arbeidsgeschiktheid te begeleiden in een periode van enkele weken tot maanden. Zo is al vaak een structurele re-integratie in de arbeidsmarkt haalbaar gemaakt.