Bij interesse in een mediator

Wilt u een mediator inschakelen? Bent u benieuwd of mediation u weer sterk en zelfverzekerd op het juiste pad kan brengen? Maak een afspraak met praktijk Victoria Vitae. Ik, Niels Merkx, geef u graag het juiste advies en passende begeleiding. Mijn aanpak is uiterst respectvol, vertrouwelijk en persoonlijk. Ik ga graag met u in gesprek. Dit kan desgewenst in de natuur plaatsvinden, al wandelend. Maak mij deelgenoot van al uw vragen, twijfels en zorgen. Uiterst betrokken en aandachtig zal ik naar u luisteren, om u vervolgens, als uw persoonlijke mediator, passende antwoorden en oplossingen aan te reiken.

Lees meer

Wanneer ik beschikbaar ben als mediator

Omdat ik holistisch te werk ga, kan ik u een compleet inzicht geven in uw situatie. Vaak blijkt namelijk dat er meer aan de hand is, dan enkel hetgeen waarvoor iemand mij in eerste instantie inschakelt. Alles is immers met elkaar vervlochten. Mijn allesomvattende aanpak zorgt voor een snelle, efficiënte en complete oplossing. Ik bied hulp aan bij onder andere:

Zo verloopt mijn traject als mediator

Mijn mediationtraject is eenvoudig op te delen in 4 fases. In de eerste fase vertelt u mij waar u hulp of begeleiding bij wenst. Alles wat u met mij deelt, geef ik vorm in een Situatieschets. Zo ontvangen u en ik helder inzicht in uw situatie. In de tweede fase bespreken we uitvoerig waar u naartoe wilt. Laat uw fantasie hierbij de vrije loop. Laat uw gedachten u niet belemmeren. Dan merkt u al snel een kleine verandering in uw visie en houding. In de derde fase maakt u de volledige transformatie door van de huidige situatie naar uw gewenste situatie. Zodra dit voltooid is, blikken we terug op alle keuzes die u tijdens ons traject heeft gemaakt om te komen waar u bent beland. Vervolgens bevinden we ons in de afronding; de laatste fase. Neem contact mij op als uw mediator en kies voor mediation.

Neem contact met mij op