Aandacht voor re-integratie

Victoria Vitae biedt al jarenlang haar diensten aan in re-integratie. Dit gebeurt vanuit onder andere de uitgangspunten vertrouwen, respect en privacy. Het gaat om een persoonlijke aanpak, waarbij de betrokkenen in een intensief traject geholpen wordt om zicht te krijgen op de situatie. Ik geef u de handvatten te verwerken wat er allemaal gebeurd is en klaar te zijn voor een nieuwe toekomst in werk. Hiervoor worden alle bruikbare tools ingezet. We heroriënteren uw kracht op werkgebied en stellen enkele speerpunten op. Wellicht dat deze re-integratie voor een nieuwe wending in uw loopbaan kan zorgen?

Lees meer

Kies de juiste begeleiding voor uw re-integratie

Het kan erg lastig zijn een geschikte plek te vinden waar u zich helemaal thuis voelt. Dit probleem kan spelen in uw (nieuwe) woonomgeving, maar uiteraard ook in de werksfeer. Bent u (al geruime tijd terug) uw baan verloren en lukt het u niet uw draai te vinden bij een nieuwe werkgever? Ik help u graag te re-integreren. Ik zorg ervoor dat u zelfverzekerd en vol enthousiasme wordt klaargestoomd voor een nieuwe toekomst. Met een overzichtelijk CV, een pakkende motivatiebrief en de juiste houding help ik u in aanraking te komen met nieuwe contacten. Is de figuurlijke knop bij u om? Dan volgt wellicht die nieuwe baan vanzelf wel. Neem contact met me op als u wat persoonlijke hulp kunt gebruiken bij uw re-integratie.

Schakel mijn hulp in bij verzuimsituaties

Ik moet u er op wijzen dat Victoria Vitae geen Arbodienst is. Desalniettemin, of misschien juist daarom, kan mijn persoonlijke en betrokken aanpak in hardnekkige verzuimsituaties probleemoplossend werken. Ervaring leert namelijk, dat het inschakelen van het medische, klinische en zakelijke circuit vaak niet tot de juiste oplossingen leidt. Er wordt een bepaald soort medicatie aanbevolen, mensen komen terecht in de medische rondgang en u kunt als werknemer of werkgever niets anders dan het geheel passief aanschouwen. In dit soort situaties kunt u een beroep op mij doen. Ik zal snel en doortastend optreden en draag direct passende (vaak onorthodoxe) oplossingen in re-integratie aan. Deze aanpak scheelt u een hoop tijd, ellende en geld. En het haalt uw verzuimcijfer naar beneden!

Neem contact met mij op