Bij behoefte aan een personal coach

Bent u op zoek naar een personal coach? Maak een afspraak met praktijk Victoria Vitae. Als u vragen, advies of begeleiding wenst op het gebied van zingeving, groei, uw werk of uw relaties, dan sta ik voor u klaar. Ik reik u de juiste tools respectvol en vertrouwelijk aan. Ga met mij in gesprek, desgewenst al wandelend in de natuur, om al uw gedachtenspinsels, frustraties, zorgen of wensen kwijt te kunnen. Ik luister er aandachtig en betrokken naar en help u de juiste antwoorden en oplossingen te vinden. Schakel mij in als uw personal coach.

Lees meer

Hiervoor kunt u mij inschakelen als personal coach

Mijn aanpak is holistisch. Dat betekent dat ik alles met elkaar vervlecht. Mocht u mij inschakelen omdat u tegen één element in uw leven aanloopt, dan zoek ik graag met u uit of er misschien meer aan de hand is. Dit blijkt namelijk vaak het geval. Door uw vragen, twijfels of problemen bij de kern aan te pakken, lossen we deze snel en efficiënt op. U kunt bij mij onder andere terecht met:

Ontdek mijn traject als personal coach

Ik ga graag met u een traject aan dat bestaat uit 4 fases. In fase 1 bespreken we waar u begeleiding of hulp bij wenst. Alles wat we bespreken geef ik vorm in een zogenoemde Situatieschets. Dit geeft zowel voor uzelf als voor mij een goed inzicht in uw situatie. In fase 2 zoeken we uit wat u precies wilt bereiken. Ik daag u hierbij uit uw fantasie de vrije loop te laten. U zult tijdens deze fase al een lichte verandering in uw houding en visie bemerken. In fase 3 stapt u van uw huidige situatie naar uw gewenste situatie. Het is belangrijk goed stil te staan bij alle keuzes die u in deze fase maakt. Heeft u uw gewenste verandering doorgemaakt? Dan zijn we aangekomen bij fase 4; de afronding. Maak direct een afspraak met mij, uw personal coach.

Neem contact met mij op