Hulp in situaties van outplacement 

In situaties van outplacement bied ik vanuit mijn praktijk Victoria Vitae graag hulp aan. Komt het in uw situatie het beste uit om afscheid te nemen van een medewerker of medewerkster? Dan is een passende en persoonlijke begeleiding zeker geen overbodige luxe. Zeker na een langduriger dienstverband wordt vaak gekozen voor begeleiding naar ander werk. Op uiterste respectvolle, vertrouwelijke en betrokken wijze help ik u of uw medewerker graag naar ander werk. Kortom, schakel mij in bij outplacement.

Lees meer

Ontdek mijn diensten bij outplacement

Victoria Vitae voert al jarenlang re-integratie en outplacement trajecten uit. Dit gebeurt vanuit onder andere de uitgangspunten vertrouwen, respect, privacy, gastvrijheid, vriendelijkheid en humor. Het gaat om een persoonlijke aanpak, waarbij de betrokkene in een intensief traject geholpen wordt om zicht te krijgen op de situatie, deze te verwerken (afscheid nemen is altijd moeilijk!) en klaar te zijn voor een nieuwe werktoekomst. Uiteraard worden alle tools ingezet. We voeren een heroriëntatie op werk uit en gaan voor enkele speerpunten. Vaak kiezen mensen in deze situatie voor een nieuwe wending in hun loopbaan.

Dit kan ik voor u betekenen

Op zoek zijn naar een nieuwe functie na een outplacement kan best lastig zijn. Uw zelfvertrouwen heeft wellicht een klap gekregen of u weet niet precies in welke functie u nu terecht wilt komen. Ik ga uitvoerig met u in gesprek en luister aandachtig naar uw wensen. Ik zorg er graag voor dat uw zelfverzekerdheid weer een oppepper krijgt en dat u weer vol enthousiasme tegenover een nieuwe toekomst staat. Ik help u een helder CV op te stellen, ik begeleid u een pakkende motivatiebrief te schrijven en ik stimuleer u de juiste attitude aan te nemen als u in contact komt met nieuwe contacten. Ik zorg ervoor dat de knop mentaal bij u omgezet wordt. Die nieuwe baan kan dan niet lang meer duren!