• Victoria Vitae

Personal Coach Rotterdam

Laat mij u coachen in Rotterdam

Heeft u in Rotterdam behoefte aan de diensten van een mediator of personal coach? Neem dan contact op met mij, Niels Merkx. Ik help vanuit mijn praktijk Victoria Vitae allerlei mensen in allerlei situaties en ik doe dit op een geheel eigen manier: wandelcoachen. Deze vorm van coaching kan worden ingezet bij mensen met een burnout, mensen die meer zingeving zoeken, werkgevers en werknemers die een conflict hebben op het werk, een re-integratieproces (2e spoor) en nog veel meer. Ik kan u in al deze situaties coachen, omdat ik veel werkervaring heb opgedaan in o.a. p&o en re-integratie begeleiding. Mag ik met u meelopen op weg naar een nieuwe toekomst? Maak dan nu een afspraak en ik kom zo snel mogelijk bij u langs in Rotterdam.

Waar mag ik u in Rotterdam mee helpen?

Er zijn veel redenen waarom iemand een personal coach zoekt. Om er een paar te noemen:

 • Levensvraagstukken
 • Burnout
 • Behoefte aan een klankbord
 • Spirituele vragen
 • Gevoel van onbehagen

Het kan zelfs zijn dat u in Rotterdam met meerdere vragen en problemen tegelijk te maken heeft. Ook hier is mijn holistische benadering als wandelcoach zeer geschikt voor. Heeft u eerder behoefte aan hulp in de zakelijke sfeer, bijvoorbeeld op het werk? Dan kunt u mij ook inschakelen als loopbaancoach, bij het begeleiden van een outplacement of als mediator.

Dit is mijn aanpak

Heeft u besloten dat ik uw wandelcoach mag zijn? Dan kiest u vervolgens waar wij afspreken: bij u thuis in Rotterdam, op locatie of in mijn praktijk in Waspik. Vervolgens, na ons gratis intakegesprek, beginnen we een traject bestaande uit 4 fases:

 1. We brengen samen uw problemen in kaart
 2. We formuleren al uw wensen
 3. We bewegen ons van de huidige situatie naar de gewenste situatie
 4. We ronden het traject af en evalueren uw behandeling

Komen we erachter dat u toch nog wat langer gecoacht moet worden? Of wilt u mij naderhand in Rotterdam nog inschakelen als klankbord om af en toe alles vertrouwelijk te bepraten? Dan helpt Victoria Vitae u graag!

Laat Victoria Vitae u begeleiden in Rotterdam

In welke rol u mij ook nodig heeft, als mediator, personal coach, re-integratie adviseur of loopbaancoach, mijn unieke vorm van coachen kan u overal bij helpen. Schakel mij dus in als wandelcoach; u zult zien wat een verschil het maakt uw problemen in de natuur te bespreken! Maak een afspraak via 06-20511035, 0416-531298 of stuur een mail naar info@victoriavitae.nl. Voor u het weet bent u weer goed op weg in Rotterdam.

Victoria Vitae

Niels Merkx
Victoria Vitae

 • Persoonlijke coaching
 • Hulp op allerlei gebieden
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Praktijk bij u in de regio

Contact stel je vraag?Social media

BEL DIRECT