• Victoria Vitae

Personal Coach Den Bosch

Kies in Den Bosch voor mediation

Wilt u in contact komen met een loopbaancoach, mediator, personal coach of wandelcoach in de omgeving van Den Bosch? Ontdek de diensten van praktijk Victoria Vitae. Als uw persoonlijke wandelcoach of mediator sta ik voor u klaar om haalbare en passende oplossingen te bieden voor al uw kwesties. Last van een burnout? Hulp nodig bij uw re-integratie? Te maken met een outplacement? Schakel mij in Den Bosch in en ik ga respectvol, discreet en efficiënt met uw kwestie om.

Informatie over mijn aanpak als personal coach

Ik, Niels Merkx, bied als mediator graag passende oplossingen voor persoonlijke en zakelijke kwesties. Ik help u tot de juiste inzichten en motiveer u de juiste verandering door te maken. Heeft u vragen over zingeving, uw gezondheid of relaties? Ik help u graag aan antwoorden als uw persoonlijke wandelcoach. Kampt u met een burnout? Of heeft u te maken met een outplacement in Den Bosch? Omdat ik in mijn verleden functies als casemanager, re-integratie adviseur en p&o adviseur heb bekleed, kan ik ook dienstdoen als uw loopbaancoach.

Maak kennis met mij als uw wandelcoach

Wandelen in Den Bosch is niet alleen gezond, het is een pure weldaad voor lichaam en geest. Als wandelcoach help ik u op een rustige doch efficiënte wijze uw burnout of re-integratie (2e spoor) door. Ontdekken we tijdens het wandelen dat u met meer worstelt dan bijvoorbeeld alleen uw problemen op werk? Mijn aanpak is holistisch. Dit betekent dat ik als mediator al uw issues aan elkaar kan verbinden om zo tot een complete oplossing te komen. Ik laat u de juiste maatregelen nemen en uw ideale pad kiezen. Plan direct een gratis en vrijblijvend intakegesprek met mij in.

Hulp nodig bij outplacement en re-integratie?

Als personal coach pak ik niet alleen persoonlijke issues aan. Ook leidinggevenden, managers en werknemers kunnen bij mij terecht met zakelijke kwesties. Denk aan een reorganisatie in Den Bosch, een outplacement of een intensief re-integratie traject. Ik geef u het juiste advies en begeleid u graag verder. Ook als u een switch in uw carrière wilt maken, sta ik voor u klaar als uw persoonlijke loopbaancoach. Uw wensen, vragen en zorgen liggen bij mij, uw klankbord, in vertrouwelijke handen.

Ontmoet mij in Den Bosch

Bent u in Den Bosch op zoek naar een persoonlijke loopbaancoach, wandelcoach, mediator of personal coach? Of heeft u interesse in mijn burnout behandeling? Bel 06-20511035, 0416-531298 of stuur een mail naar info@victoriavitae.nl. Ik ben graag uw sparringpartner als u in Den Bosch last heeft van een burnout, outplacement of bezig bent met een re-integratie traject.

Victoria Vitae

Niels Merkx
Victoria Vitae

  • Persoonlijke coaching
  • Hulp op allerlei gebieden
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Praktijk bij u in de regio

Contact stel je vraag?Social media

BEL DIRECT